Wild West Steakhouse

Ikväll har jag, mamma, pappa och Klara varit på Wild West Steakhouse, jag åt ribs som vanligt :) Shiit gott!!!
Det blev även musik och dans, vilket jag tycker e jättekul :) Kom på att jag glömt min kamera hos Lukas så kan inte lägga upp bilder :(
Efter restaurangen så åkte jag till John och vi kollade på Melodifestivalen och sen kollade vi på filmen 2012 , den var faktiskt bra  (Y) Nää nu e klockan 3 på morgonen , dags att sova. Ses imon, så ska jag gå på bio med John och hans pappa. Vi tänkte se Avatar. Puss♥

Längtar till Egypten

Kom just och tänka på att snart åker jag och John till Egypten :) Vi ska bo på ett all-inclusive hotel i Sherm el sheik :) Vi åker i början av April så det är inte så lång tid kvar ! Åh, vill bara ligga och sola och få bränna och bada i Röda Havet! Sägs vara väldigt fint att snorkla där, får köpa ett cyklop :)


Stranden i Sherm el Sheik :)


Vårt hotel :)


Nya Converse

Heej, idag har jag inte gjort mycket. Kollade på OS i curling :) Wiiiiiiieeee GULD!
Idag har jag även fått ett par nya converse av min pappa , de var jättesnygga. Ikväll så ska jag ,mamma,pappa och Klara gå och käka på Wild West Steakhouse :D Sen drar jag nog till John<3


Mina nya converse, köpta på Nilson ♥

Tjjjeenixen

Halloj, Nu sitter jag ensam hemma hos lukas x) De andra har gott och köpt godis och jag orkade inte följa med :)
Idag har jag och John varit på restaurang :) Vi åt Kina mat, MUMS :D Hoppas ni har haft en bra dag :)

pusss♥


Vakande 13.40

Idag vaknade jag och John upp vid 13.40 :( FY SKÄMS! Aja, det var skönt att riktigt sova ut. Nu har vi precis ätit frukost! Ska nog hitta på något med killkompisarna ikv . PUss

Förlåt att jag inte skrev så mycket igår

Heej, igår var en väldigt trevlig dag :) Först så åt jag ,mamma,klara,Kalle och John en jätte god middag hemma. Sen så myste jag o John lite i soffan. Helt plötsligt får jag lite konstiga sexuella sms av min kompis Charlie xD Hahahha, han och Nelly var på Mc Donalds och frågade om vi ville komma och vara lite fjortisar xD
Så jag och john pallar oss ner och umgås lite, sen så går vi en sväng på stan . Charlie och Nelly gick lite till baren Valentine , men det var folktomt så vi gick hem till mig. När vi kom hem så visade Nelly vad en sexnovell var xD Fiiis

Pusss

Klara är hemma

God morgon , Idag vaknade jag av att telefonen ringde, men jag orkade inte svara. Sen så började det ringa i min mobil. Det var Klara som ringde och frågade om jag kunde öppna eftersom hon inte hade några nyklar. Så jag fick och öppnade och möttes av en mega brun Klara :) Fick en väska i  födelsedagspresent av henne. Jättecool.


en äkta thailänsk väska , mega cool


Planer för den 25 februari

  • Städa mitt rum
  • Vänta på John
  • Träffa Klara :)
  • ÄTA
  • Ska försöka spela in någon av mina egna låtar och lägga upp på youtube
  • Sola solarium (e fan dags nu asså)


    Detta är en så länge mina planer. Lägg märke till att mina ärenden inte riktigt är i följdordning :)

 


Music in my heart


My old band


Vem vet?

Jag tycker det e väldigt svårt att veta vad man ska blogga om , det e så jävla jobbigt att läsa fjortisbloggar där alla skriver likadant. Jag försöker skriva i denna blogg om mig och det jag älskar mest, nämligen musik. Men som sagt det e svårt när man inte har något band längre osv. Det viktigaste i en blogg är att det blir intressant för läsaren! Palla med fjortisbloggar :S Fast jag kan inte sticka under stolen med att jag faktiskt läser sån skit, kanske beror det på att man vill läsa fjortisars liv med vitt skit på läpparna? Jag ska bara försöka vara jag och ingen annan.

Tycker om er♥


Jag sjunger på skolbalen 09 ♥


Hemma igen

Det blev en kort vistelse hos Lukas, vi kollade på Mean Girl x) Så jäkla skön film asså. Men sen vid tjugo i tolv så gick jag hem för jag ville träffa Klara (syster) , men när jag kommer hem så säger mamma att hon inte kommer hem ikv utan imon så då blev jag väldigt besviken :( Aja , vi träffas imon iallafall :) Nu tänkte jag bara sitta och slappa ett tag och kolla lite på datan innan jag går och lägger mig :)

Men vi hörs♥


Nu drar jag iväg en sväng

Nu tänkte jag dra till Lukas en sväng där Markus,Jonatan,Mårten och Moa finns. Vi ses senare .PUSSSS

Synes senare ;)


Onsdagkväll

Nu sitter jag vid datorn och har precis kollat på filmen Marie Antoinette alldeles ensam :( x) Den filmen är väl sådär , men den är väldigt lärorik eftersom jag snart ska ha prov i 3 revolutioner. Har precis ätit en magnumglass, fyyy vad gott. Jag är väldigt gottisugen just nu , vet inte vrf? Sånt kommer väl och går.

Fick precis reda på att min syster kommer hem ikväll från Thailand :) Jag har inte träffat henne på över 3 veckor , fan vad skönt att hon kommer hem :) Tror nämligen att jag får en lite present därifrån. Jag är väldigt avis eftersom hon kommer vara mega brun, och jag som är så jäkla blek x) aja, så nu väntar jag in henne och ska nog kolla lite på OS med mamma :) Men vi hörs snart, Pussssss!!!

Världens bästa syster <3


Nelly 17 år!!

Heeej, idag möttes jag,john,nelly,charlie,johanna och jakob på Roberts Coffee, Jag köpte en pasta med bacon. MUMS ! Sen efter det gick jag ,nelly , charlie, john till H&M och då köpte john charlie varsin hatt :) väldigt snyggt
<3 Sen gick vi hem till Nelly och käkade tårta. :D

Lägger upp bilder senare :) datorn är så seg :(!

Tisdags mys

Idag hade egentligen jag och john planer på att gå på bio, men vi bestämde oss för att istället hyra några filmer och köpte snask :) När vi skulle gå ville jag ha på mig mina nya pumps, men när jag var halvvägs gick det inte längre x) Så john fick springa hem till mig och hämta mina älskade converse istället. Tror jag måste öva lite hemma först innan jag ger mig ut x) aja, sen gick vi till Statsbibloteket och hyrde 3 filmer. När vi var påväg hem så var det så jäkla kallt att vi bestämde oss för att ta en chail latte på Roberts cafe. Det var väldigt fint där, vi hade aldrig varit där innan . Sen "sprang" vi hem och började bara mysa med film och godis :) .

Nu några timmar senare sitter vi i vardagsrummet och kollar på Scrubs och ska snart gå och lägga oss !
Imon blir det att fira söööta Nelly som fyller år. Bara två dagar efter mig :) Det ska bli en fika på stan, väldigt mysigt. Älskar diig Nelly <3

Bilder från igår !

Här kommer äntligen bilderna från igår!!!!


Nelly , jag och John på B&B <3


John<3 (dålig skärpa x) )




Haha, Nelly <3






wiieeeee , jag fyller år!! x)



Coola brillor från H&M


lila nagellack på H&M


ett rockigt armban från Kappahl

Ciiaaaao!


Presenter

Här är lite av de presenter jag fick igår. Hittade inte alla grejer på internet :) Och min kamera är ju inte med mig. Men här kommer en del :)
HAHA! Jag fick Kalles klätterträd av John X) As bra!!

Godmorron 23 februari

Nu sitter jag vid datorn och har inte  FÖÖR mycket att göra ;) Det blev rätt sent igår eftersom jag inte alls var trött och för att jag ville krama ur det sista ur min födelsedag. Känns lite skumt idag att man fyllde år igår. det gick så väldigt snabbt allting :( Det blev en väldigt bra födelsedag trots allt. Men jag önskar man kunde fylla år hen hel vecka istället x) Aja, men sånt e livet :D Nu ska jag nog dra och käka lite frulle(frukost) ..

Ha en väldigt trevlig dag :)
bild från förra året (Y)

Tårta

Dagen innan min födelsedag så kom farmor över och åt tårta med oss, den var verkligen fin och god. Fick ett presentkort på Kappahl för 300 kr . väldigt snällt !!!!


Min födelsedag!!!!!

Heej , idag fyller jag 17 år x) Vaknade idag av att john sjöng för mig och hade gjort frukost på sängen. Efter det så låg vi ocg myste lite, sen så gick vi och bowlade med Nelly :) Hon vann såklart x) Eftersom jag hade fått presentkort så tänkte jag kolla om jag kunde köpa något. Hittade mycket snyggt, men har inte min kamera med mig så kan inte visa. Runt Halv 5 tiden så kom mamma hem och då öppnade jag mina presenter. Jag blev väldigt glad för allt :D Vid sju tiden så gick jag , mamma o John till Wild West Steak house och åt middag med johns föräldrar och hans syster, mmm RIBS !! Sen när vi var mätta gick vi hem till John och kollade på OS. Yees Sverige tog silver.. GÖTT!
Jag ska lägga in bilder sen så att ni får se min födelsedag :) Ha det så bra, nu ska jag och John kolla på filmen " Resan till Melonia" <3

En sväng på stan

Jag och John bestämde oss för att gå en sväng på stan och kanske uttnyttja något av mina presentkort :) Det ända som var öppet var på Carlings , Så jag köpte lite grejer :)


En as snygg hoodtröja från carlings då :)



En fin lila halsduk :)

Världens coolaste tavla ever!

Heeej, jag fick världens finaste tavla igår av Nelly <3 Hon e så himla sööööt!! Hon är en riktigt vän. Tänkte visa en bild på den... Men bara så ni vet så e den MIIIIIN! x)

 


Glömde visa presenter

Glömde visa presenterna jag fick ikväll :)


en chokladkaka, ett present kort på H&M o ett presentkort på Carlings :)<3

Tjejmiddag + Charlie

Heeej! Idag vaknade jag hos John :) Vi åt kinamat till frukost eftersom det blev rester sen igår :P Sen gick jag o
John hem till mig o började fixa lite inför min tjejmiddag , . Vid halv sju kom tjejerna och det var väldigt trevligt :)


Josefin :)


Nelly ;)


Jag o Johanna loves the camera ;) x)

Myskväll

Heeej! Igår hade jag fest med killkompisarna o Moa o John<3 Vädigt mysigt och många skratt. Jag o John lagade as god kinamat MUMS fast vi glömde att Jonatan var laktosintolerant , Sen kollade vi på film och tog massa freaky bilder xD härligt , det e så det ska vara!!!


Markus, Mårten o Jontan var på G


Jonatan <X)




fick dessa presenter av pojkarna :D fick även hemmagjorda choklad tryfflar av Mårten<3

Fredags mys

Ikväll ska jag träffa dessa personer. Vi spelade i samma band innan med vi utvecklades åt olika håll så jag fick sluta. Men många roliga spelningar och många roliga stunder med "Reclips"<3


Snygg bild från i somras när vi hade spelning i Glommen




Jonatan o Mårten färgade sitt hår grönt inför en spelning <3 x)

Skit snö och födelsedagsfirande

Heej , idag började jag skolan 09.40 och slutade 11.40 :) skönt verkligen. Äntligen lov!! Efter skolan gick jag en sväng på stan och köpte lite grejer till ikväll när mina bästa killkompisar ska fira mig :D Det ska bli jättekul, aja. Nu ska jag gå och städa hela lägenheten "/
Ha en underbar fredagskväll<3

Så här ser det ut utanför mitt fönster, fast man ser inte riktigt hur mkt det snöar :P

/ Maja

Hahaha!!!

Haha., hittade detta klipp när jag var inne på min klassbloggen http://esnollniom.blogg.se , vi hade som uppgift i klassen att kunna framföra någon svensk låt . men att man skulle göra om den lite på sitt eget sätt. Det tycker jag abslout vi lyckades med även om det inte låter så bra! Det var en väldigt rolig tid och det e kul att se sig själv när man var blond x) Nu får ni se vad jag håller på med när jag går i skolan :)



/ Maja

Visste ni att jag sjöng?

Kände för att lägga upp en video när jag sjöng i skolan med min ensemble, har dock inte så snygga kläder pga det bara var genrep. Hoppas ni tycker om det!



Träning och åter träning

Heej! Nu har jag precis kommit hem från skolan och det e skit skönt eftersom jag egentligen slutade 16.50 :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och sen runt sju tiden ska jag träna dance mix med Nelly, Charlie och kanske Johanna x) Hoppas vi ses på TK !



/ Maja

Intressegruppen antecknar!

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[/] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.



/ Maja

Lite om mig !!



DAGENS VILL HA: Kebabpizza

DAGENS KLÄDSEL: tights, svart linne med änglar och en stickad stor kofta

DAGENS FRISYR: nytvättat utsläppt hår

DAGENS LÅT: Soundgarden - Black hole sun

DAGENS PLANER: vänta på pojkvän :P

DAGENS SAKNAD: Cola

DAGENS DUMMASTE: Lukas Lundin , du ska alltid retas xD

DAGENS MISSLYCKANDE: hahah, ingen kommentar xD

DAGENS DROG: kramar

DAGENS KÖP: blåbärspaj

DAGENS GODIS: Ida Wennström xD

DAGENS HUMÖR: Glad som alltid :P

DAGENS CITAT: Music always live<3

DAGENS ROLIGASTE: Matilda o Siri när vi pratade om sex xD


Mmmmm Blåbärspaj!

Heej! Nu har jag varit och fikat på Fribergs med pappa, det var mycket gott med god blåbärspaj :) Vi satt och pratade om gamla minnen och min kommande födelsedag :) Nu sitter jag och väntar på pojkvännen som ska sova här! Ha det bra!

 

/ Maja

Kärlek

Bilden togs i lördagshos Nelly! Ville bara lägga upp en bild i kärlekens tider

Bilden togs i lördags hos Nelly <3! kände för att lägga upp denna i dessa kärlekstider!!

Datakunskap

Hej , nu sitter jag och ska strax ha datakunskap. rätt okej för min del, slutar runt 4 tiden idag. Efter det skajag dra och fika med min pappa, det ska bli väldigt mysigt eftersom vi nästan aldrig hittar på nått. Ha det bra

/ Maja

Tittut !!


Sitter i skolan och tråkar

Hej! Just nu sitter jag i skolan och har det väldigt tråkig, började med dagen idag med sånglektion och tråkmatte. Nu sitter jag med mina kompisar och pratar om ***.

/ Maja

RSS 2.0