Sooft vecka

Hej allihopa :) I helgen har jag tagit det lugnt och bara slappat. Jag var ledig i fredags så det var ju en satans bonus :) Den här veckan går jag bara, måndag,tisdag och onsdag :) gud vad skönt!

Nu sitter jag och kollar på tv och ska nog träffa Jonatan och dem andra lite senare , sen så kommer John och ska sova över :) Börjar 12 imon så det är väldigt soooft som sagt ! Ha det så bra <3

härligt xD


trött

Jag är väldigt trött nu ,jag ska sitta här och samla poäng på GRATISBIO nu , såå jag kanske kommer skriva rätt mycket om det. Men asså hur skönt är det itne att få in lite extra cash :)


Hatar att ta ego-bilder

Ni kanske inte ens undrar, men jag hatar verkligen att ta ego bilder, eller hatar och hatar, men jag tycker inte att jag blir bra på foto så det blir inte ofta jag är med på bilder eller lägger upp så mkt. Haha, najs information . Kram

Men ibland finns undantag. Åhh saknar min gamla mobil.


Nästa lördag

Nästa lördag åker jag och älsklingen till Egypten, wiiiie. Längtar som fan. Har inte hunnit köpa alla grejer än som tex shots, skor och bikini osv. Haha, det dumma är ju också att jag inte har några pengar så det blir ju lite svårt att shoppa. Aja, det får bli som det blir. Kram♥

 


FIIIIIIISK!


Hallåå

Heej , idag är det måndag och jag är satans trött -.- , har haft muntlig redovisning i dag i svenska och matteprov, skönt att det är över :) Nu sitter jag hemma och bara latar mig lite och har Americas top model på tv :) Det var lite kort från mig, vi hörs !

Saknar er

Saknar mina vänner ♥





Bild från i somras


Torsdag

heej, idag vaknade jag upp med john och vi var mega trötta -.- Sen så gick jag till skolan och hade kör i två timmar, det var rätt segt. Till lunch blev vi serverade nån konstig mat. Sen blev det notläsning där vi fick gå och lyssna på blues :P till sist blev det piano. Nu har jag gjiort läxa och ni ligger jag i badet och har det skönt. kram

Tisdag

Hee, idag började jag min skoldag med ensemble där vi bara var 4 st , så vi fick sluta tidigare. Sen var det lunch, o  vid tolv blev det dans, fast vi dansade bara i 3 kvart för sen var det konsert på skolan med bandet Mynta. De var coola och unika.

Nu sitter jag och dricker te och har tänt lite ljus, Mys!


dålig mobilkamera


Mynta

/Maja ♥


Kent-konsert!

Heej igår var jag och mina killkompisar, moa och John i Malmö för att kolla på KENT. Det var väldigt kul och en sån otrolig känsla att vara på just konsert. Konserten började kl 20 med ett band som var väldigt bra och sen vid 21 så började kent. De spelade 20 st låtar och de var fruktansvärt duktiga och tajta. Konserten slutade vid halv elva och sen så skulle Mårten köpa en Kent tröja(skitsnygg). Sen när klockan var runt 01 så var jag äntligen hemma och jag slänger av mig kläder och går och lägger mig direkt och ställer klockan på 07.00 . Häääärligt!


Malmöarena


i väntan på Kent




Mårten och John var på G


Keeeeent!!

Myspys på Fridolfs

Igår firade jag och John ett halv år, det var jättemysigt :) Först tog vi ett varmt mysigt bad och sen gick vi till Fridols och åt ^^ Vi åt jättegos mat, det blev kvibillespäckad fläskfilé med deras egna potatisgratäng :) Haha det var så kul , Jag sa till John att jag skulle ta kort på maten , men när maten kom in började vi hugga in och glömde bort det. Sen när vi var klara och mätta så kom vi såklart på det , HAHA. (okeej, inte så kul) x)

Försökte få med bakgrunden men det blev inte så fint x)


träningsvärk

Idag har jag träningsvärk :( Fan vad jobbigt, har så dålig kondis att jag blir rädd. Tränade dans igår i skolan, och det var skit kul :)

Idag har jag haft Dataprov där jag fick MVG och så fick jag tillbaka mitt Svenska arbete där det inte gick lika bra, menmen :)


Porr!!!

I lördags när jag och Charlie var påväg hem så gick vi förbi Telia butiken och då visades LESBISK PORR på tv :O Helt otroligt ,Charlie filmade det och nu är det med i Hallandsposten och Expressen. Om ni vill kolla händelsen så klicka nedan:

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1911536/telia-butik-visade-porr-i-skyltfonster

6 månader med John

Heej idag firar jag och john 6 åmnader ;) vi tänkte gå ut och käka och mysa :) Ville bara säga att han e bäst i hela världen .  ÄLSKAR DIIG JOHN<3

Ojj nu kommer han , puss <3

Slingat håret

Idag har jag slingat håret. Det tog 3 timmar och det blev inte blont., Utan det blev ljusbrunt/rött :( Aja, det fanns inget att göra. Får göra om det efter egypten <3

Pallar inte lägga ut bild eftersom det inte ser så bra ut just nu


Längesen

Heej sorry att jag inte bloggat. Har inte orkat blogga i helgen. Ifredags var jag med Nelly,charlie,johanna och Jakob :) Vi spelade "Jepardy" och åt chokladtårta :) Mums. Min älskade John var och åkte skidor i Hestra. Men sen så sov han hos mig och vi bara myste. Sen på lördagen så åkte vi till mormor och jag övningskörde., det gick väldigt bra :)
sen på kvällen var jag på fest hos Andreas i min klass och det var väldigt trevligt :) Charlie joynade mig, vi blev inte sååå fulla x) Sen på vägen hem så märker vi att det visas lesbiskporr inne på Telia , HAHAHHA!! Skumt.

På söndagen så var jag med John och vi gjorde inte så mycket , vi åt lite och kollade på Bat Man. Fan vad Jokern var läskig. Sen gick vi hem till mig och kollade på Mastermind och sen typ runt 1 så gick vi och la oss :)


Naaaw ;) Sööta John på Asian Palace för några veckor sen <3

Tråk Skola

Heej, nu sitter jag i skolan och har precis haft lunch, snart ska jag ha Historia prov men måste rusa iväg och ta en Twinrik-spruta. Sen när jag är 550 kr fattigare så ska jag tillbaka till skolan och ha engelska skrivning. Slutar runt 16 tiden idag. Efter skolan ska jag nog beställa en tid hos frisören och äntligen bli blond. Ska ju ta piercing i läppen snart så det längtar jag jättemkt till.

Ikväll så har jag inga särskilda planer. Ska nog vara med "gänget" x) Min mormor har kommit hit också från vischan så det kommer bli mysigt att ha henne här. Men vi ses senare. Annars får ni ha en underbar fredag kväll :) puss

Lånad bild från google. Men så här ska jag pierca mig ;)


Blondin?

Heej, jag vill verkligen bli blond igen! Funderade på den här färgen jag har på bilden nedan. Vill vara ljus när jag ska till Egypten. Tycker ni att jag ska bli blond igen?

Puss på er!


Heejsan!!

Idag är det Torsdag, den värsta dagen om man frågar mig eftersom vi slutar vid 16.50 :( Nu har jag precis haft lunch och började dagen med kör. Snart ska jag ha notläsning och sedan blir det rytmik och sen blir det Pianolektion och till sist Klasssamling. Efter skolan ska jag plugga på Historia provet och bara ta det lugnt :) Imon blir det nog party (Y) Vi får se. John ska iväg till Hestra så kan kan inte vara. Fick även veta att jag ska få tillbaka min kamera idag förhoppningsvis :) Så då kan jag lägga upp en massa bilder . Äntligen <3

Jag har förresten studiedag på måndag så då får man en dag till av helgen , så jäkla skönt. Jag behöver verkligen det! Aja, förlåt att jag skriver så lite intressanta grejer och ganska få inlägg. Jag har annat att göra också x)
Men vi hörs senare. Puss på er!


Datakunskap

Heej nu sitter jag i skolan och har datakunskap. Vi håller på med Excel och jag fattar inte för mycket :( Idag började jag kl halv nio med sånglektion  , men det blev inte så mkt sång utan det blev en genomgång om munnens och strupens anatomi. Rätt skönt ändå, jag somnade typ framför min fröken för jag var så jäkla trött x)
Sen hade jag mattediagnos och sen hade jag en engelska skrivning och sen var det lunch :) sen hade vi ingen svenska så det blev rast i 2,5 timme. Men nu sitter jag här och har det tråkigt. Efter skolan ska John komma och hjälpa mig att plugga på historieprovet.

Vi hörs senare <3

Dags för film!!

Nu tänkte jag kolla på en liten film och bara gosa ner mig i soffan med täcke och kudde :)
Är jäkligt trött så jag kan rent ut sagt somnar x) Ojoj ! ;) Vad busig jag är då, Nää men jag tänkte kolla på Bröllopsfotografen men vet inte om den är bra . Jag får se!

Har nån av er sätt den ?




Vi hörs senare! Puss

Creepcreepcreeep

Här är verkligen världens bästa låt! Det här är en instrumental version och är verkligen underbar. Min dröm efter 3 år på sturegymnasiet är att jag till slut ska kunna spela den här!



Tisdag

Heeej, idag har jag varit i skolan och har haft ensemble där jag sjöng "Here comes the sun" och "Hungry heart", det gick väldigt bra ! Sen efter det var det lunch där det serverades fisk med potatis, det var faktiskt rätt gott.
Efter lunchen så träffades alla estetelever och vi fick ställa oss i olika grupper . tex musik,dans,teater och konst. Jag valde dans eftersom jag vill få lite träning också :P Vi slutade runt halv 3 tiden då jag stack hem och satte på tv och gjorde mig en frukt-smoothie. Sen kom John och gjorde mig sällskap, vi åt penis-pasta x) med kötbullar och bearneisesås. Wiiiee! Nu har han gått hem och nu sitter jag bara vid datorn . Tänkte sätta mig och kolla på film snart :D

Pussss!!


Kom precis hem

Heej, nu ikväll frågade Lina mig om jag ville gå och ta en fika på Roberts Coffee , och träffa hennes nya kille :) Vi hade det jättetrevligt och jag köpte en chai latte och en gooud caauga x) Men nu är jag hemma och sitter med gitarren i handen :D

Låtar som jag spelar är

Illusion - VNV Nation

Your Call - Secondhand Serenade


Har tråkigt...

Heej , idag har jag sovit mycket och bara slappat. John kom hit runt 1 tiden och åt lunch med mig :) Sen låg vi bara och myste och njöt av varandras sällskap <3

Jag har prov på fredag så borde plugga men jag är väldigt lat :( Åhh dumma mig !
Nu försöker jag bara tänka framåt och tänka på alla roliga saker som kommer hända, tex Kent-konsert och Egypten resan! :)

Haha, gammal bild , men ändå sööt! <3


Avatar

Igår var jag på bio med John och hans pappa. Vi såg Avatar och jag blev väldigt förvånad av att den var så bra. Vi fick popocorn och läsk , yummie :D Filmen började vid 2 tiden och slutade runt 5. Låång film, men det var den värd. Efter det gick jag och John till Johanna där Nelly och Charlie var. Vi satt och lekte ;) Sen gick vi och åt pizza på Viktoria. Dumma mig att äta ute varje dag :(


Skitbra film !

Måndagmorgon

Heej , idag är det måndag, jag gillar inte måndagar. Måndagar är tråkiga och jobbiga. Jag mår inte bra. Ont i magen! Ska vila idag . ska försöka plugga idag.


Snabb resume av mig idag x)


RSS 2.0